My birthday, part II


Jumpsuit H&M 149:-

Fint att mina naglar nästan matchar tyget. Nu ska jag fira att jag är ett steg närmare sommarlov efter att ha skrivit dagens tenta. Och att jag inte måste gå upp före 07 för ens i september. Det känns rätt bra kan jag ju säga!!!

My birthday, part I

Nu ska jag göra något som jag aldrig trodde att jag skulle göra: blogga om kläder. Jag tänkte nämligen passa på att visa lite vad jag fick jag fyllde år i fredags.

 

Två bandeau från Gina Tricot, 59:-/st (den vänstra är egentligen mer rosa)

 

Kuvertväska från H&M, 149:-

Kommer bli jättefint att ha dessa i sommar! Imorgon, efter att tentan är skriven, börjar min sommar!


I just want you to be free


Bildeffekt: 1960's

 


Dessa fina Converse köpte jag från USA för 280:-. Isabelle hade med sig dem när hon kom och jag tror att vi kommer ha väldigt trevligt tillsammans i sommar, dessa skor och jag. Sen är det ju inte fel att få köpa dem så billigt med tanke på att de kostar 699:- i Sverige.

Don't look back into the sun

Jag räknar ner och bockar av saker jag ska hinna göra innan sommarlovet. 11 veckors ledighet. Det är inte långt kvar nu.

Men innan dess har jag otroligt mycket jag ska hinna med, nästan alldeles för mycket att hinna på två veckor:
- Fylla år (sjukt jobbigt att äta massa tårta, eller?)
- Födelsedagsfest
- Globaliseringstenta
- Grupparbete + redovisning
- Plugga noter
- Ha konsert på CCC (längtar massor) + fler rep innan

Idag avverkade jag sista dagen på jobbet före sommaren. Check på den.

Now we're dancing through the garden

Jag fortsätter att leverera på Facebook-chatten, men idag var det Frida som fick roa mig. I vanliga fall brukar jag vara expert på att hitta på motivation till att plugga, men nu verkar det som att den är som bortblåst.
Det är ju mycket roligare att göra spellistor på Spotify, ta jättelånga promenader, peppa fre-lör, räkna ner de timmar som är kvar att jobba innan sommaren (10 h) och ta igen all tid med Isabelle eftersom hon har varit i USA i 9 månder.

För att missbruka ett fint ord, pepp: Jag är pepp på livet!

If it makes you feel happy

Så här kul kan man ha en lördagkväll efter att ha gått upp kl. 7.30 för att plugga och sedan spenderat eftermiddagen på jobbet. Facebook-chatten räddar mig från att inte gå under av trissess när jag egentligen ska plugga. Man kan ju alltid ägna sig åt att hitta nya smiliesar på chatten med Antonia och Hamid. För det är ju verkligen det roligaste man kan göra på en lördag...

And i've been waiting for this so long

Vaknade 5.30 och kan inte alls koncentrera mig idag.

11.30 11.30 11.30 11.30 11.30 11.30 11.30 11.30 11.30 11.30

Tumblr_l04iychm1x1qb897yo1_500_large

 

källa: weheartit


You're so fucking special

Ett telefonsamtal. 7 minuter. 420 sekunder.
Och plötsligt kändes den där dagen i augusti som igår. Det kändes som igår när vi sa hej då och visste att det skulle dröja en fruktansvärt lång tid innan vi skulle få ses igen. Att nått så nära kan va' så långt bort.

Ett telefonsamtal som gjorde att all väntan plötsligt inte gjorde något.  För på fredag kommer allt bli som förr, men ändå inte. Jag längtar.

Cause your hair is ugly too

Jag ska till frisören om någon vecka. När jag ska dit har jag alltid lite halvpanik innan eftersom jag är rädd att hon ska klippa för mycket. Jag önskar att mitt hår såg ut lite så här (alla finast är ju den första svart/vita, åh):

Tumblr_l0h7qlsox01qa9o8bo1_500_large

 

Girl_hair_profile_woman_beauty_lady-e8c26e4be337ff115713c7338950377e_h_large


Tumblr_lcldgkput11qecd0fo1_500_large

Tumblr_lclq1oe0mt1qerjs4o1_500_large



I need to chase the day

Lördag: Efter att ha taggat och packat om så var det äntligen dags att röra sig inåt stockholm med buss och pendel på eftermiddagen. Det blev inget köade innan konserten för min del utan jag spenderade bl a tiden innan i en lekpark i Huddinge. Kändes lite ovanlig konsertpepp, haha. Efter en jättegod kycklingsallad var det dags att röra sig mot Debaser Slussen där konserten skulle vara. Det var inte alls mycket folk där när vi kom trots att det bara var 15 minuter kvar till förbandet skulle börja. Och så hade jag plats längst fram tack vare Celine och Bea. Sånt gillas. Tack! Konserten kan man läsa om på Musicinmylife. Kan ju säga att det var G-R-Y-M! Efteråt blev det taxi dit jag skulle sova rätt snabbt. En mycket bra kväll var det!



Celine vid plattan (med något nytt fotofilter, hm)

Söndag:
Blev väckt vid 07 efter max 4 timmars sömn. Jag var halvdöd, men det gjorde inget för efter den kvällen kändes allt värt. Innan klockan ens var 10 hade jag hunnit packa, leka massa lekar med Kajsa 4 år och baka scones. Hej överskottsenergi! Då åkte jag in till stan för att möta upp Celine. Vi hade trevliga timmar tillsammans och hann med massa fint. Upptäcka att Bengans öppnar 12, klädaffärer, T-bana till Odenplan för promenad till världens bästa affär - Record Hunter och letande efter Beyond Retro. Det kändes rätt värt att det enda jag köpte var skivor, sånt gillas! Efter ytterligare ett besök på McDonalds den helgen och inhandlande av naturgodis var det dags att påbörja den långa hemresan. Som tur var gjorde Gossip Girl och Spotify resan lite lättare.



I can keep it all and spend it too

I och med att den här veckan börjar så börjar även min sista dag som jag är helt ledig fram till sommaren börjar i princip. Allt hänger i och för sig på hur effektiv jag är när jag pluggar och skriver grupparbete.

Men som tur är så har jag massa roliga saker inbokade blandat med massa måsten så de kommande veckorna kommer bli hur roliga som helst. Veckorna kommer bestå av jobb, plugg, min födelsedag + födelsedagsfest, jublieumskonsert, plugga in noter, träning och självklart försöka träffa lite vänner också. Självklart ska jag umgås med min andra halva som kommer hem från USA också. Jag längtar så jag håller på att gå sönder!


People always try to tell me what to do,
you do too

Time to run, now I'm gone

Nu är jag tillbaka på hemmaplan efter en superfin helg! Innan det kommer inlägg med bilder och lite mer detaljerat vad jag har gjort så kan man väl beskriva helgen så här:

fasligt många timmar på tåg/pendel/t-bana, otålighet, bästa personerna precis innanför dörren, nervösa sms, näst intill gratis merch, spaning, (and please) stay young, ny låt, fina planer inför hösten, record hunter, McChicken Jr och scones!



I swirl on a cloud

Just nu sitter jag på tåget och rullar mot huvudstaden. Idag väntar det bara lunch där, men jag kommer tillbaka dit redan imorgon för att se älskade Sugarplum Fairy på Debaser Slussen. Det kommer bli grymt! Jag har verkligen saknat att åka på massa konsert. Både planeringen innan, tagga med fina vänner och själva konserten såklart.

Förhoppningsvis så blir det även en vända på stan, besöka några skivaffärer och fota lite innan jag åker hem på söndagen. Jag har helt enkelt en väldigt bra helg framför mig!

3 av de låtar som jag hoppas de spelar imorgon:

Sugarplum Fairy – She´s All That
Sugarplum Fairy – Far Away From Man
Sugarplum Fairy – (And Please) Stay Young


Burning up




Bilder från förra helgen. En väldigt bra helg för övrigt!

Jag dansar men jag känner ingenting alls


Balkonghäng på Saxofongatan


Snygga vänner som posar med Red Bull medan vi väntar på bussen

Gårdagen i bilder! Bra tjejer det där tycker jag!

Relax, take it easy

Idag har jag haft en sådan dag som jag har på tok för sällan - en oplanerad dag. Jag är nämligen väldigt dålig på att ta det lugnt och inte ha så mycket inplanerat, men de senaste veckorna har jag försökt att verkligen ta det lugnt och jag har lyckats väldigt bra måste jag säga!
Idag har jag bara ägnat mig åt saker som jag verkligen kände för:

- Ta en välförtjänt sovmorgon
- Laga 6 matlådor lasagne
- Baka 18 muffins
- Träna med mamma som sällskap, inte illa
- Pricka av en lång to do-lista
- Laga god kvällsmaten som även råkade bli en matlåda till, score

Kvällen har sedan spenderats med ett avsnitt Desperate Housewives och lite skrivande. Så här borde verkligen fler dagar vara, oplanerade och ändå hinner man med massa saker i sin egen takt!

From day one

Nu är det dags för ett nytt försök på den här bloggen!
Bloggens första inlägg från september förra året finns kvar, men annars är alla andra inlägg (fanns dock inte så många) borta. Jag kände att det var lika bra att starta något nytt, men den korta presentationen stämmer ganska bra: Jag kommer skriva när jag känner för det, ibland mycket och ibland blir det längre mellan inläggen. Det är så jag vill ha det.

Annars så kommer temat för bloggen att vara varierande. Det mesta kommer nog att bestå av bilder och kortare inlägg om vad jag håller på med för tillfället. Kanske publicerar något lite längre jag har skrivit också längre fram eftersom jag gillar att skriva.

Det är helt enkelt tänkt att bloggen ska spegla det fina som händer i mitt liv.
Nu kör vi!

bloglovin

RSS 2.0