You know that's cause I want it so

Jag gillar inte när jag inte kan påverka situationer. Så som jag mår nu till exempel. Jag har en hosta från helvetet som blir värre och värre  för varje dag. Det här är förmodligen den sämsta veckan på hela året att bli sjuk på för min del. Jag har 14 sångframträdanden kvar innan jul. Det enda jag vill just nu är att må bättre så jag kan göra det som jag brinner för...

She loves you

Jag har insett ytterligare en fetisch, utöver att jag älskar skor och skivor. Jag är väldigt svag för body lotions (låter kanske lite konstigt, jag vet). Men visst är det helt underbart med body lotions i fina förpackningar som luktar jättegott?!

Mina favoriter för tillfället:

Moringa Milk, The Body Shop 145:-

PAPAYA SMOOTH BODY LOTION

Natuvive Papaya, Apoteket 89:-

Superstar

Jag är 1350:- fattigare, men det gör inget. För:

1) Nu kan pappa inte klaga över att han inte fick se Jesus Christ Superstar i Malmö
2) Äntligen får jag se Ola in action again

Längtar till 28 april 2012


Bild som jag tog i Malmö 2009

Eet

Vissa bloggare brukar köra med "Dagens mat":

Dagens mat:

Yoghurt
Tårta
Lite fisk
En halv kladdkaka

Fortsätter i samma stil med att fira tentan med ett glas vin eller två. Det är ju ändå onsdag.

Fuck it

Ibland får man en dålig start på dagen då man har lust att bara säga "Fuck it"! En sån start fick jag idag. Det kändes dock lite bättre när jag sneddade genom Mitt i City på vägen hem och det spelades Snook där. Jag stannade, lyssnade klart på låten, gick sedan ut och satte på musik på hög volym och gick jättefort hem.

Det där med att gå väldigt snabbt med hög musik i öronen samtidigt som man är arg hjälper faktiskt lite. Prova någon gång. (Det känns ändå lite bättre om man har kängor och skinnjacka. Gangstah style). När jag kom innan för porten insåg jag att en dålig start inte ska få hela dagen att bli dålig. Det bästa man kan göra för att få dagen att bli lite bättre är det jag gör nu: ha nytvättat hår, ta på sig kläder man känner sig snygg i och göra sig lite extra fin!

Nu tar vi nya tag!

Tumblr_lptbhag8ks1qjkk3mo1_400_large

Källa: weheartit

They're memories made

Dags att fira att det är sista helgen jag är ledig det här året och att jag och Veronica har bokat våran weekend till London i februari nu. Kommer bli bäst!

 


And you look so good

Detta är vad jag ägnat mig åt idag:

Måla naglarna och fixa silvriga stjärnor på. Tjusigt, men man fastnar lätt med dom vassa små hörnen så de riskerar nog att åka av ganska snart. Min kväll har bestått av film, Gossip Girl och ananaspaj i enorma mängder (har ätit upp nästan en halv själv, ehe). Nu ska jag fortsätta det kreativa som jag påbörjade tidigare idag och blanda färger till att måla en ram.

Sunlight comes streaming through the holes

Jag har blivit så himla bra på en sak - att ta det lugnt och slappna av. Idag är ett bra exempel, jag är ledig och hade det här varit tidigare så hade jag använt den här dagen till att boka upp 10 saker och så blir det ingen ledig dag i alla fall.

Idag har jag haft en jättelugn förmiddag, fikat med Elin på stan och sedan väntar vinkväll hemma hos Anna tillsammans med mina kompisar som jag nollades med. En helt perfekt dag enligt mig!

Inser att jag snart börjar bli lite jobbig för jag ser så positivt på saker, aja...-  Everyday I’m shuffelin -

They got one eye on what you knew


Bilder från helgen

Jag trodde att jag hade skrivit om helgen, men det hade jag tydligen inte. Den var i alla fall underbar med långa strandpromenader, god mat och dryck och massa prat. På söndagen hade jag även 4 timmar i Göteborg som jag ägnade åt shopping. Nu har jag hur mycket energi som helst för att ta tag i en ny kurs och umgås massor med alla fina vänner!

Easy to please

Den här helgen är helt underbar. Jag är och hälsar på min gudmor sedan i torsdags och det är helt underbart här! Vi går promenader på stranden, äter och dricker gott och bara pratar.

Imorgon väntar en dag med några timmars shopping i Göteborg när jag byter tåg på hemresan!

 


This world has only one sweet moment

Helt normal tisdagkväll:
- Äta oxfilé med bearnaisesås
- Bli medlem på Svenskaspel.se

Helt normalt ja...

Tumblr_lt0pe06uzn1qiltqco1_400_large

 

Nu ska jag lägga mig som kaninen från weheartit och sova skönhetssömnnen


RSS 2.0