And the beats go on

Att vara på konferens är nog det bästa som finns. Vi sitter på föreläsningar på dagarna, nätverkar och har sittningar på kvällarna. Det är så himla utvecklande och önskar att alla fick vara med om det här!

Oh brother can you help me out

Jag undrar vad det är jag har gett mig in på när jag sitter och läser redovisning. Jag tänkte precis samma när jag läste A-kursen. Det känns som högstadiet igen all over när man blir tvingad att läsa vissa saker som man inte är intresserad av. Det gör mig sjukt omotiverad och skoltrött, men jag belönar mig själv med chai latte i alla fall. Det är den jag ska tacka om jag klarar tentan eftersom jag det är den som gör att jag sitter och pluggar!


You better leave me be

Jag glömmer att fota hela tiden. Shame on me! Flera månader har gått utan att jag har fotat något (om man bortser från nollningen). Jag måste försöka ändra på detta. Från och med imorgon ska jag försöka fota lite varje dag och ska försöka lägga upp bilder här då och då.


Mina dagar är fullproppade med saker att göra och så kommer det vara de kommande två veckorna. Dagarna består av plugg, föreläsningar och styrelsearbete och sedan fylls kvällarna av annat arbete. Och till veckan blir det konferens. Det blir nästan som semester för att få lite paus från plugg och jobb.

And I'm already missing the summer

Igår var det Nollephest och det känns idag! Inte så att jag mår dåligt eller så, utan det är mer att kroppen är trött. Min dejt var jättetrevlig och vi hade en jättestor förfest tillsammans med 20 andra. Sedan tog vi taxi till Tempel där det väntade 3-rätters middag och dans tills fötterna inte orkade längre.
Det var inte jättekul att ha föreläsning 10-15 idag, men på något sätt har jag ändå lyckats ta mig igenom dagen ganska bra. Det hjälpte lite att jag hade mysig lunch på pizzerian inne i stan.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med Style By innan jag får välförtjänt sömn!
First Aid Kit - Emmylou

Dye your hair in glowing red and blue

Jag ska klippa mig imorgon, så jag försöker få lite inspiration:

6836208299_ba384962b8_b_large


Tumblr_lqcva4po1g1qbcxe2o1_500_large

Tumblr_ltiq4mhih21qhggsro1_1280_large

Tumblr_lx6e4kobt61r6khwmo1_500_large

Vi är clowner med ess i ärmen

Några av dom senaste dagarna har mitt humör och tålamod varit i botten. Det är som att allt har gått åt skogen. Nu är jag (kanske) tillbaka på banan igen. Trots att kl. är över 00 på en lördagskväll och jag sitter hemma och jobbar. Så trött att ögonen nästan går i kors.

Egentligen skulle jag ha varit ute med en av mina favorittjejer ikväll, Frida, men vi ska styra något awesome i morgon istället. Jag längtar som tusan!!!

Med Frida kan man: dansa av eufori på Sundsvalls gator, rappa på stan mitt dagen, diskutera vem som är bäst (snyggast) av Calle och Gustaf, sjunga/rappa alla Snooks låtar, fixa sig före en hel kö till en konsert, prata med massa konstiga och roliga nya människor. Och vi har sett The Ark tillsammans 5 gånger, bara en sån sak!


Två av alla fina minnen vi har tillsammans

Waiting to sing this song for you

Idag har det inte varit någon höjdardag. Mitt humör har inte varit på topp alls och saker har inte riktigt gått som jag har velat.
Då man har såna dagar måste man göra något som känns bra. Om så bara för en liten stund. Jag ägnade mig åt något som än så länge är en hemlis faktiskt. Det är ett mål för mig, något som jag har att se fram emot och som jag kanske kommer att göra ett projekt runt. Bara jag tänker på det så pirrar det i hela kroppen. Vad det är får alla veta om ca 1-1.5 år.
And i've been waiting for this so long...

Fuck it

Jag är så jävla besviken så det finns inga ord tror jag.

Jag skulle äntligen få komma bort. Jag skulle shoppa på Oxford Street, äntligen få gå på Forever21, fota alla fina byggnader, gå i Hyde Park, åka dubbeldäckare, fika på alla mysiga caféer, besöka den underbara affären HMV.
Och framför allt: jag skulle få göra detta tillsammans med en himla fin vän. Istället får jag sitta hemma med min bihåleinflammation (beeholeinflamation, internskämt).

Jag sparade mina pengar och såg fram emot något helt i onödan!

Tumblr_lykkaldpwx1qbba4mo1_500_large
Det är en sådan dag idag!!!

RSS 2.0