Dag II

Dag 2: Vi åkte till Kreuzberg, den mer alternativa delen av Berlin, och gick på marknad. Det var väldigt fint att få uppleva andra delar av staden än bara turistkvarteren.

Gatukonst i Kreuzberg

Ännu mer gatukonst

Marknaden


Sedan tog vi U-bahn till Alexander platz där vi shoppade, åt och kollade på tv-tornet.


Jag och en av alla Berliner Bären som finns i stan (hej turistkort)


Sedan avslutade vi dagen med två fikor, varav den ena på Starbucks. Lovely är bara förnamnet! Kvällen tillbringade vi på hotellrummet och satt och pratade, skrattade och läste skvallertidningar.

I'm with you in Berlin

Hemma i Sverige sedan ett dygn tillbaka och vill redan utomlands igen. Det är ju så det ska vara...Berlin var hur underbart som helst och jag passade på att fota massor under resan! Dagarna får komma i separata inlägg eftersom det kommer ett antal bilder också (bara en från dag 1 tyvärr):

Dag 1: Klockan stod på 4.20 och då var det bara att gå upp och bege sig till flygplatsen. Första dagen ägnade vi bara åt shopping när vi väl var framme. Vi bodde precis vid en stor gata som hade många bra affärer, finfint. Eftersom vi var trötta avslutade vi kvällen med att ligga på hotellrummet, äta chips och läsa tidning.

Mitt älskade iste som man knappt kan hitta i Sverige. Det är för illa!

In Berlin

Imorgon bitti är det dags för mig att bege mig till Berlin. Som jag har längtat. Det kommer bli underbart. Jag var där första gången för 6 år sedan och det är verkligen en mysig stad.

Men man kan ju inte annat än att bli påverkad av det som händer i Norge. Så fruktansvärt så att det gör ont. Det känns ju som att världen blir grymmare för varje år som går. Hur kan man ens ha såna hemska tankar?

Nu ska jag försöka fokusera på resan och njuta av den!

I was walking down the street

Idag upptäckte jag en underbar sak. Nämligen att jag är ledig en vecka längre än vad jag trodde. Hur fint är inte det liksom? Det firar jag med att planera in en liten efterlängtad resa då. Tyvärr blir det inte utomlands, men det kommer bli hur bra som helst i alla fall. Som vanligt.

Idag har jag även ägnat mig åt att bättre på min resakassa/råd att vara ledig-kassa. Inte helt fel, men jag är så nöjd med att vara ledig i 11.5, förlåt, 12.5 vecka. Imorgon väntar Stockholm med mamma och även umgås med en av mina närmsta vänner och hennes amerikanska vän. Kan bli spännande!

Om två månader är allt över

You're above and beyond me

Jag kan verkligen inte klaga på hur jag har det just nu. I förrgår var jag i Stockholm hela dagen för att träffa några vänner. Vi fikade, gick i skivaffärer och satt på deras balkong och hade det bra! Helt underbar dag!

Utsikt över Stockholm från deras balkong

Igår bakade jag rabarberpaj som var så himlans god. Vi åt upp hela nästan på en gång.

 

Sedan avslutade jag dagen med att bege mig ut i hallonlandet för att plocka hallon. Helt perfekt att äta dem medan man sitter och läser i solnedgången!

Don't think twice, it's alright

Jag har tagit en liten paus. Återhämtat mig kanske man kan säga. Tagit in alla intryck med andra ord.

Anyway så är jag nog back on track här. Här ovan är tre bilder på några av de fina som jag har umgåtts med de senaste två veckorna - Emma, Sophie och Anna. Imorgon blir det troligen en dag i Stockholm med Sophie medan hon är i Sverige. Lovely!

Afraid of losing time

Välkommen festivalförkylning! Jag trodde att jag skulle slippa dig i år. Så fel jag hade! För de som inte har varit på festival så kan jag upplysa om att festivalförkylning är som en förkylning, men ca 100 gånger värre. Men det här ska inte stoppa mig från att åka på nästa festival - Putte i Parken. Egentligen skulle jag ha åkt imorgon, men eftersom jag är galet förkyld nu och känner att jag måste orka mer än att gå mellan datorn och soffan så åker jag tidigt på fredag morgon istället.

Nu beger jag mig mot sängen, skriver to do-lista för imorgon, peppar lite och så hoppas vi att jag mår bättre imorgon!

Bild från Mando Diaos spelning på P&LWednesday

Nu har jag varit hemma i ett dygn och har mest vilat och ätit smultron. Inte helt fel faktiskt. Hur som helst så har de senaste dagarna vara GRYMMA! Jag saknar ord! Börjar med lite bilder från onsdagen...

Emma ville ha låga converse...det fixades!

Petter - Det går bra nu

Lykke Li var väldigt bra. Bästa konserten den första dagen.

Celine och Emma under Lykke Li


RSS 2.0