Ticket to ride

Sjukt pepp på att resa nu! Det jag inte gillar med att plugga på universitetet är att man nästan inte hinner resa något. Jag vill helst inte missa föreläsningar och därför är det nästan omöjligt att åka iväg mer än 3 dagar. Det känns ganska konstigt att resa så lite som jag har gjort det senaste året för jag älskar att åka iväg. Det ska det ändras på i år!

Resor/saker jag ska hitta på så här långt:
- London 1/2-5/2
- Konferens i Stockholm sista helgen i feb
- Jesus Christ Superstar i Stockholm 28/4
- Kalmar eller Västerås andra helgen i maj (ah, panik om jag måste välja)
- Peace and Love 26/6-1/7
- Putte i Parken 4/7-7/7
Och utöver det ska jag förmodligen utomlands med mina musiktjejer och min moster.

London calling

Jag blir tokig på att man alltid blir förkyld efter nollningen! Jag har nästan inte gjort någonting i helgen, men ändå är jag inte frisk. Aja, det är inte mycket att göra. Som tur är så har jag köpt med mig hostmedicin och nässpray för nu är det inte långt tills vi åker till London. Jag och Veronica.

Jag ska göra allt jag kan för att jag ska må bättre. Det kommer bli underbara dagar!

Tumblr_kr3vdqhaxg1qzkt7go1_500_large

 

Tumblr_lt6qz02tyo1qec3guo1_500_large
Källa: weheartit

Då vill man vara med på festen

Imorgon börjar vårterminens nollning! Det ska bli så himla kul tycker jag! Nollningen är verkligen bland det roligaste som händer varje termin och man lär alltid känna massa trevliga människor. Nu gäller det bara att ta till vara på veckan så mycket som möjligt och INTE bli sjuk!!

Bild från höstterminens tackfest


Focus on your ability

Det är verkligen skamligt att jag inte har fotat mer med systemkameran den senaste tiden. Senaste gången jag fotade mycket var när jag var i Stockholm...i september. Det är verkligen illa, men jag ska försöka ändra på det här. Det är ju så mycket roligare att ha fina bilder än mobilbilder trots att min kamerai mobilen  verkligen är toppen!
I morgon är det återigen en dag full av plugg. Men jag tycker att jag är förtjänt av något fint efter den här veckan så jag styrde upp en vin- och tjejsnack kväll imorgon. Längtar redan!
Rubriken kommer för övrigt från den här låten. Bra låt och tänkvärt citat!

Ten little soldiers screaming in my soul

Då har jag tackat nej till 10 000:-. Det känns ganska skönt faktiskt för det känns som att något har lättat från mina axlar. Nu har jag en dag framför mig med tentaplugg och två möten. Startar man dagen med att lyssna på den här skivan kan inget gå fel!

Long ago, life was clean

Jag är så less på allt just nu! Det har bara gått 9 dagar på 2012 och det känns redan som att jag är sönderstressad. Jag har på tok för mycket att göra och det känns som att det mesta går åt skogen. Ex:

  • Jag kommer nog vara tvungen att tacka nej (för jag har för mycket) till en sak jag skulle få ca 10 000:- för. 10 000:-. Det tackar man inte nej till i första taget.
  • Jag kommer nog köra på tentan.
  • Hur jag än gör så har jag inte tillräkligt mycket tid
  • Jag kommer troligtvis inte kunna vara med hela tiden på nollningen eftersom jag riskerar att bli sjuk då. Jag älskar nollningen.

Turen och tiden är inte på min sida just nu. 2011 var så mycket bättre!


Shivers down my spine

Jag fullkomligt hatar att jag har ont i sidan idag. Jag som ser fram emot nollningen så himla mycket måste nog ta det lugnt då eftersom jag åker till London veckan efter! Jag som älskar nollningen, men det är ju värre att ha ont när jag ska utomlands.

Idag har jag på något sätt hunnit med väldigt mycket trots att jag har varit irriterad på min smärta. Jag gick upp kl. 08 (förstår knappt hur jag tog mig upp då på en lördag) för att plugga. Sedan har jag övningskört och bakat chokladmuffins. Kvällen får nu avslutas med lite utbildningsplanering, sushi och massa tv-serier. Det är jag förtjänt av efter den här dagen!!

Tumblr_ln7d27i0ju1qbjt25o1_500_large


RSS 2.0