2011 - Del II

Det blev höst och jag pluggade en delÅt massa hotellfrukost. Sjukt värt!Jag och Veronica åkte buss blåa kl. 16 på eftermiddagen. Helt normalt så där...Det blev lucia och jag bakade lussekatter med mamma, gick massa luciatåg och hostade sönderJulafton var lika fin som vanligt såklart. Julafton kan vara den bästa dagen på året.

Det här är såklart bara en bråkdel av vad som har hänt under året eftersom det bara är lite ur mobilkameran. Annars så har jag även varit i Berlin, klarat massa tentor, varit på Peace and Love (men alla konserter kan man läsa om HÄR), haft massa nollning, njutit av att vara ledig i 11.5 vecka i somras och så himla mycket mer!

Jag är sjukt pepp på att se vad 2012 har att erbjuda. Så, jag är redo.
GOTT NYTT ÅR!

Look at the stars

Jag älskar att ha lov. Som den här kvällen till exempel. Först såg jag på tv-serier och istället för att jag måste gå och lägga mig som jag annars gör för att orka med veckorna kan jag sitta uppe och göra sånt jag älskar. Jag skriver och bara hämtar massa inspriration medan resten av huset sover. Tänk om jag kunde få ha all den här tiden jämt och bara strunta i att jag egentligen borde sova!

Tumblr_luhfcievgw1qbksxno1_500_178947925_large


2011 - Del I

Jag har äntligen fått min bebis - iPhone 4S så jag passade på att föra över bilder från mobilen till datorn. Jag tycker att vi tittar lite på mina bästa bilder från fina minnen från 2011:

Efter vad som kändes som en evighet och lite till blev det vår


Jag fick en himla rolig födelsedags present (jag lärde mig att dricka öl till slut)Vi åt färska bär med glass mest varje dag under sommarenJag fick världens bästa Jepsons plektrum. Det finns knappt ord som beskriver hur fint det var när han gav det till mig. Asså. Åh!Jag bakade tårta bara för att det är så himla gottJag åkte till Stockholm för att se The Ark för sista gången. Vi köade i 15 timmar och allt var mycket sorgligare än jag nånsin hade trott det skulle bli. (Snygg jag är på bilden ovan, ehe)

With some green old trees

Då börjar julhelgen lida mot sitt slut. Jag har haft en underbar jul med släkt, julklappar och massa god mat (nästan för mycket). Idag har jag även hunnit med att shoppa på mellandagsrean. Mamma och jag var ute när affärerna öppnade och hade jättemysiga timmar på stan när vi gjorde av med massa pengar. Jag fortsätter shoppingen på internet nu genom att beställa hem en snygg väska från Forever21. Yea, sjukt värt!
Imorgon ska jag äntligen få hämta min bebis (iPhone 4S och inget annat) och spendera några timmar på jobbigt. Jullov är helt underbart ju!

2011

Vad har du lärt dig i år?
Att inte stressa, viktig sak

Blev året som du har tänkt dig?
Blir det någonsin som man tänkt sig? Man hinner ju med sjukt mycket på ett år. Men jag är ju kvar i stan i alla fall, så ja

Vilka kläder har du använt mest?
Jeans eller sammetsleggings, t-shirt, kofta, converse

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Samma musikstil som vanligt, men mest The Ark, Veronica Maggio och Mando Diao (känns inte som att jag har lyssnat så mycket på dem men det har jag tydligen)

Årets tre roligaste fester?
Nollningen (om man kan räkna det som en enda stor fest), när jag var ute med Issa och Hanna för två veckor sen och festerna i våras i helhet

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Gossip Girl, Desperate Housewives och Pan Am

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Massa fina, men Veronica bland annat. Det är minsann tur att vi lärt känna varandra! Bra tjej! :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Sökte styrelsepost i Karlekon och blev SI-ledare

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

19 september. Sista gången.

Bästa köpet?
Resan till Berlin

Vad spenderade du mest pengar på?
Konsertbiljetter och resor till dem. Vill inte ens tänka på hur många 1000-lappar...

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
The Ark - Apocalypse is over, Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i och Veronica Maggio - Jag kommer

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Firade med släkten, dagen efter med kompisar. Man ska fira mycket, så är det bara

I'm thinking it's a sign

Jag insåg precis att jag har det tidigaste jullovet någonsin, 19 december liksom. Och ända till 9 januari. Jag ska unna mig att vara lite halvledig nu innan jul och helledig i mellandagarna (förhoppningsvis). Sedan kommer det bli statistikplugg och läsa körkortsteori.

Jag börjar inse att det här med att jag hostat av ett muskelfäste (troligtvis) förmodligen är en varningklocka till mig. Man kan inte stressa och strunta i kroppens signaler. Det går inte bara att köra på och tro att man kan trotsa kroppen. Men jag har lärt mig en läxa. En läxa som gör väldigt ont.

All i want for christmas is...

Det är snart julafton. Detta hoppas jag ligger under granen:

  • iPhone 4S

  • Moleskine anteckningsböcker

  • Gossip Girl säsong 4 (DVD)

  • Produkter från The Body Shop
  • Svart enkel bolero

It's goes on and on

Den här helgen är jättespännande. Jag har så storslagna planerna. Planerna för resten av dagen är liksom att tvätta håret och kanske måla naglarna och plugga lite. Det där sista får jag se om jag orkar. Så illa är det! Jag gör det bara för att jag ska lura mig själv att jag är frisk genom att känna mig lite fräsch.

Andimlikefuckyouuu_129833028_large

Så känner jag för min smärta just nu


What i'm going through is hurtful

Mamma: Vad du ser sammanbiten nu...
Jag: Ja, jag har inte så mycket att le åt just nu


Så känns det faktiskt för tillfället. Jag har haft två grymma veckor, minst sagt, men de har verkligen tagit ut sin rätt. Jag har en smärta i höger sida som är från helvetet. Det är tredje dagen jag har det och det blir värre och värre hela tiden. Idag har jag bara gått runt hemma, haft ont och känt mig gammal som inte kan röra mig normalt.

Hoppas på en bättre dag imorgon så jag kan komma igång med julpyssel!

It's such a perfect day

Idag är det en av årets 10 bästa dagar (kanske borde göra en lista över alla bra dagar? eller inte), luciadagen. Då får jag sjunga hela dagen, något som jag älskar, och göra massa människor glada. Perfekt!


Christmas could have been good

Jag älskar december. Inte bara för det är jul. Jag älskar det för det är nu jag får göra en av de många saker jag gillar allra mest - sjunga. Det är nu jag får göra det som mest! Men jag hatar, verkligen hatar, min hals som vägrar bli bättre.

Inte nog med det har jag 3 lediga dagar kvar fram till jul och alla andra är verkligen fullbokade. Jag borde egentligen bara ligga och vila, se på tv-serier, dricka varmt och vila rösten. Jag har bokat in (!!!) nästa söndag för att göra det. Nu kör vi på i mitt ekorrhjul med att gå upp 5.40 imorgon. Hallelujah!

Cause I want it so

http://newdirection.blogg.se/images/2009/mini_63042200.jpg


http://newdirection.blogg.se/images/2009/mini2_63042216.jpg


http://jennie.elle.se/files/2010/10/minih%C3%A4st.jpg


Vill ha. Fatta vad liten den är...

RSS 2.0