Dalarna

Det här sommarlovet kan nog vara ett av de bästa jag har haft. Och det skriver jag inte bara för att jag åker till Borlänge tidigt imorgon. Men så är det: imorgon, och 5 dagar framåt så är det Borlänge och Peace and Love som gäller.

Nästa inlägg kommer, om jag inte bloggar något från Dalarna, förmodligen att innehålla vissa klagomål om trötthet. Detta eftersom när Håkan Hellström tar sin sista ton på konserten natten till söndag, så har jag 7 timmar kvar till mitt tåg ska gå. Har ingen aning om hur jag tänkte där eftersom jag då även ska hinna packa och ev få lite sömn efter att ha sörjt att festivalen är över. Men det löser sig (precis som allt annat)!

Peace and love 2011, here we go!

Peace and love, a festival down town

Jag börjar bli galet pepp på kommande vecka. Längtar efter att gå runt i jeansshorts och converse, sova max 4-5 h per natt, köa i flera timmar, äta hamburgare varje dag, gå till Kupolen, prata engelska, högsommarvärme, finaste människorna, oförskämt bra musik och att bara för vara så himla glad!

På onsdag kör vi igen. För tredje året i rad är det då dags att bege sig till underbara Borlänge och leva livet i några dagar. Som jag har längtat. Det är det här som gör att man överlever vintern.

I am the rain

 

Jag tog en promenad med kameran idag efter att jag hade hamnat i pajkoma (istället för matkoma liksom). Jag hade nämligen bakat en rabarberpaj och när jag hade tagit ut den ur ugnen tänkte jag passa på att se om tentaresultatet hade kommit. Det hade det gjort och då det blev att fira med att äta upp nästan halva pajen eftersom jag fick VG på sista tentan. Hur som helst så hade det nyss regnat när jag tog promenaden så det fick bli regn/vatten-tema till dagens bilder.

Take photographs for fun
Idag var jag och hälsade på finaste Veronica i Nyköping. Vi började med att gå till slottet och fotografera lite. Jag har ju lovat mig själv att fota mer under sommaren och även bli bra på att redigera igen, så det här var en bra start. Sedan fortsatte vi till ett par second hand-affärer och McDonads för att sedan gå och sitta på Klockberget. Tyvärr började det regna efter en stund, men då gick vi till ett café istället och jag fick äta bland den godaste bakelsen jag vet - citronmarängpaj. Underbart! Jag har helt enkelt haft en jättefin dag, mysig och med fint sällskap!


Men i drömmen jag just drömt höll jag om dig

Jag har helt glömt bort att visa vilken underbar dag jag hade förra söndagen. Jag spenderade dagen hemma i Isabelles trädgård och hade det hur bra som helst. Vi solade, drack flädersaft och åt fruktsallad med vaniljyoghurt.

Nu har sommaren börjat på allvar för mig trots att jag egentligen har varit ledig sen i onsdag. Jag är hur pepp som helst. Det är kan nog bli kalasbra!

When everything seemed possible

Nu är äntligen allt vad skola och jobb heter klart. Äntligen kan jag få leva lite igen och göra allt det där som de stora tunga böckerna och de många timmarna på jobbet har satt stopp för. 11.5 vecka kan jag ägna åt det. Vad ska jag hitta på i sommar då?

- Peace and Love 28/6-2/7
- Putte i Parken 8/7
- Berlin 25-29/7

Därimellan ska jag umgås med fina vänner, ev. åka på en liten roadtrip neråt södra delarna av Sverige, vara massor i Stockholm, fotografera, skriva, sjunga och laga mat.

Den här sommaren kan inte bli annat än bäst!


3652286646_709b01a98f_o_129368127_large

 

Tumblr_lfcag364dk1qf06nao1_500_large


Bildkälla: weheartit

Nail varnish Arkansas

När jag ändå har börjat skriva om kläder, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra, så kan jag ju ändå fortsätta att skriva om min lilla svaghet - nagellack. Jag tycker det är himla fint att ha målade naglar så jag försöker att ha det nästan jämt.


Min fina samling

 

Mina favoriter, rött, mintgrönt, lila och blått från Depend, 25:- Den längst till höger gör s k "cracked effect" och det finns en bild på hur det blir tillsammans med min jumpsuit i inlägget nedan. Kommer också från Depend, 39:-

 

Nu får det kanske vara nog med s k modebloggande för ett tag. Så det inte blir överdos av det liksom!


RSS 2.0