You think you got it

Det är inte riktigt okej att vara uppe kl. 7 på en söndag, men jag håller på att vrida tillbaka dygnet ett par timmar inför att jag ska åka iväg på torsdag. Allt för att få lite sömn.

Helgen och veckan har bestått av massa jobba. Onsdag och fredag-söndag har det blivit. Men men, jag är ju ledig i sommar så jag måste passa på att jobba lite nu.

Kommande veckan då:
- I början av veckan ska jag göra klart de sista uppgifterna i en kurs så den blir klar.
- 03.30 (!) på torsdag åker jag med styrelsen till Kalmar för konferens. Det ska bli så himla roligt. Förra konferensen i Stockholm var bland det roligaste jag har gjort hittills det här året, så det här kommer nog bli väldigt roligt också.
- Sedan väntar konferens torsdag-söndag med massa inspirerande föreläsningar på dagarna och sittningar på kvällarna. På lördag blir det bal på Kalmar slott med min nya långklänning! Det är ju inte varje dag man får gå på bal...

Has fight to win the kingdom

Min lördag var helt underbar! Den började med att jag och pappa tog tåget till Stockholm och åt lunch på Åhlens.


Sedan gick vi på stan och skulle se efter en långklänning till mig. Vi hittade ingen så till slut gav vi upp och gick till Kungsträdgården istället.De fantastiska japanska körsbärsträden var nämligen i full blom. Vi var inte ensamma om att vilja se på dem. Det var tokmycket folk!

Vi ville aldrig gå därifrån, men till sist var vi tvungna att bege oss mot Medborgarplatsen och Göta Lejon.Vi skulle nämligen se på Jesus Christ Superstar. Vi var peppade till tusen båda två och åh, vad bra den var. Visserligen gillar vi Ola båda två, men alla som var med var så himla duktiga!!

Vi var så nöjda med dagen och de tokdyra biljetterna var väldigt värda! Efter föreställningen begav vi oss in till centrum, åt lite och åkte sedan hem. Fantastisk dag!

RSS 2.0