Glöm alla bekymmer

Gårdagen alltså. Den var helt perfekt! Jag tänkte att jag ska skriva ett separat inlägg så jag får med allt fint.

Min kaosvecka tog slut i torsdags så jag har äntligen fått andas ut i några dagar. Självklart har jag blivit förkyld också bara för jag har varvat ner. Fredagen spenderades därför i soffan framför dator och tv. Hur som helst är det nu en ny vecka på gång:

- Imorgon är det ju valborg och dagen kommer startas med champagnegalopp och fortsätta med festligheter dagen lång (eller så länge min allergi tillåter)
- Tisdag är ju alla lediga på och även jag för en gångs skull. Ska gå på stan och leta långklänning (panik) och hitta saker till min önskelista
- Ons-fre kommer det nog inte hända några jätteroliga saker tyvärr. Mycket vardagssaker
- Min helg är helt ledig än så länge. Hoppas på att hitta på något roligt någon av dagarna i alla fall!

What have you sacrificed?

Kaosvecka! Det har varit hur mycket som helst att göra (och säger jag att det är mycket att göra, då är det kaos). Jag försöker att inte ha mina dagar helt fyllda, utan ha lite tid att ta det lugnt, men nu har det inte gått. Jag har varit igång från 07 till 23. Början av kommande vecka kommer vara nästan likadan:

- Måndag-onsdag ska jag plugga massor samtidigt som jag ska göra massa småsaker (många småsaker = mycket att göra)
- Ska även leta långklänning under veckan. Spännande!
- På torsdag skriver jag tenta och åker direkt efteråt till sommarstället
- Fredag är vilodag! Ska inte göra annat än att läsa bloggar, fota och bli insprierad!
- LÖRDAG! Åh, vad jag har längtat! Då ska jag se Jesus Christ Superstar i Stockholm med pappa. Finaste Ola!
- På söndag blir förmodligen hemresa eftersom det är valborg nästa måndag

Det är bara att inse; jag kommer ha otroligt mycket de 3 första dagarna den kommande veckan. Men det gör inget när jag har den underbara helgen att se fram emot!

When you try your best

Jag älskar att vara effektiv!

Jag fick helt plötsligt panikmycket att göra igår och kommer att ha det fram tills nästa torsdag. Att skriva ett grupparbete med människor som bor över hela världen är inte det lättaste och det blir inte enklare av att deadline flyttas till nästa vecka istället för veckan efter. Men det är bara att jobba på och se fram emot nästa helg då jag ska göra något mycket efterlängtat!

Inte nog med att jag har skrivit ett par hundra ord på grupparbetet, nu ska jag även hinna med ett effektivt utskottsmöte innan föreläsningen! Good to love my life!

Let your body decide

Igår var det sista dagen att anmäla kurser för hösten. Jag ska läsa marknadsföring och uppsats och sedan blir det förhoppningsvis två kurser extra för att läsa in min fria termin. Hetsig som man är! Så här ser min anmälan ut:


This is really happening


Vädret var helt underbart idag så jag passade på att ta med mig kameran på en promenad! Bilderna ovan blev resultatet! Imorgon börjar en ny vecka och jag har inga storslagna planer för en gångs skull, men några små saker jag ska jag hinna med:

- Halva lördagen ska jag sjunga med mina tjejer. Himla kul!
- Ta tag i träningen igen! Jag har fuskat i ett par veckor nu, fy!
- Jag ska även ta tag i såna där "när-jag-har-tid-ska-jag-göra-det"-saker

Vad ska ni göra i veckan?

Reached the city steps tonight

Den här veckan är minst sagt fin. Och den är inte slut än!

I onsdags blev det en heldag i Stockholm med möte på kontoret, massa fika och träffa fina och duktiga människor. Vi hann klart lite tidigare än vad vi hade tänkt oss så jag och två till från utskottet tog en sväng på stan innan våra tåg skulle gå. Jag var ganska slut efter den långa dagen, men det var väldigt roligt och jag längtar redan till nästa gång vi ses!I torsdags blev det en väldigt lång dag med 3 möten och jobb i våran bar med spontanutgång efteråt. Sömnbristen jag hade igår var inte att leka med, men idag är energin tillbaka igen. Med ny energi och soligt väder får vi se vad kvällen har för äventyr att bjuda på!


Seven days a week

Efter förra succéveckan blev den här veckan inte lika bra, men nu tar vi nya tag inför en ny vecka som jag vet kommer bli kanon. Jag tänkte även försöka att varje söndag skriva lite vad planerna för veckan är om man bortser från den där vardagen med föreläsningar, träning osv. Here we go, min vecka:
- Eftersom det är annandag påsk imorgon (dvs alla andra som jobbar är lediga, vi studenter är ju "lediga" jämt) så passar jag på att börja ta tag i lite saker som jag borde ha gjort för länge sedan. Laga matlådor t ex.
- På onsdag blir det en heldag i Stockholm och första utskottsmötet. Jag är peppad till tusen!!!
- På torsdag ska jag på handelsfrukost (om jag nu tar mig upp så tidigt efter onsdagen) och sedan är det vårstämma och häng på våran bar på kvällen.
- Fredagen kommer eventuellt att bjuda på både resa och diverse roliga saker. Men mer om det om det blir av! Och helgens planer beror på vad som händer på fredagen. Spännande!

And it was all yellow

Trots förkylningen jag har dragit på mig så har jag underbara dagar på landet. Jag har mest läst körkortsteori och letat klänningar till balen jag ska på i maj.
Jag tog även en promenad längs havet idag och passade på att fota en del. Jag hoppas att bilderna ser bra ut för den senaste tiden har de sett mörka ut i andras datorer. Säg gärna till om det är så fortfarande!

Remember that it's all in your head

Imorgon bär det av till sommarstället. Trots att jag bara ska vara där i två dagar och vädret inte ska bli så bra, så ska det bli väldigt skönt att få komma dit. Bara komma bort lite och få vara på landet, så himla skönt med omväxling! Jag ska ägna de här dagarna åt att läsa körkortsteori (måste intala mig att det ska bli kul), fundera inför kommande projekt i styrelsen och val inför hösten. Det blir spännande att se vad jag har för nya idéer när jag kommer hem till helgen!

RSS 2.0